Site Feedback

Page 2 of 10
Jump to page
Hey guys Whenever I post a reply to a thread, it automatically subscribes me to the updates to it (e.g. new posts). I never have Enable email notifications ticked, and I can not find anything in the user CP to turn it off. Any ideas? more
Started by TTS
  • 4 Comments
    4,786 Views
  • 2nd September 2013 - 12:41 AM
    Last by TTS
Won't let me change my avatar...... The total filespace required to upload all the attached files is greater than your per post or global limit. Please reduce the number of attachments or the size of the attachments. I reduced the pic down to approx 500kb but it still won't work more
Started by that_rodeo_guy
Sorry to bring this up here I assume it is a sister site. Is anyone else getting a malware warning when visiting pages on Hardtuned? (I use google chrome) more
Started by THE STIG
  • 1 Comments
    4,270 Views
  • 10th July 2013 - 03:19 AM
    Last by GON13
Hey Admin team, Heading to www.boostcruising.com.au on firefox has shown me a mobile version of the site, not too sure if its your issue or somthing on my end. Here's a screenshot of chrome on the left, firefox on the right. more
Started by rus_s13
  • 1 Comments
    5,152 Views
  • 6th July 2013 - 05:45 AM
Hi Admin/Mods, I often use my mobile phone to log into forums because of my working hours etc. Plus no time to go online at home. I use the Tapatalk app to access the forums I am on however boostcruising doesnt show up in searches Can this be fixed? Is this to do with the script the forum is running? more
Started by RAIN0
  • 1 Comments
    4,650 Views
  • 26th June 2013 - 05:15 PM
    Last by wasas
Cheers for the sticker, unfortunately it has no T... WTB- sticker with the T! more
Started by patrick_h_oz
  • 5 Comments
    6,131 Views
  • 18th June 2013 - 04:56 AM
    Last by KrisP
not sure if this is a problem for anyone else, but youtube videos do not fit my screen on mobile (S3 stock browser) they're too wide and don't resize. i end up just looking at the video title and looking it up myself on youtube. text and pics are fine more
Started by Special k
I spend a fair bit of time trawling the ads section of the site. One thing that gets up my goat is you finally find that part you have been scouring for only to find that the ad has not been updated in 5 months. So I don't bother making contact. Then there are my ads which I update every week, but the first text is always hey you still go... more
Started by GETWHEEL!
I have my car up for sale, and i was wondering when i look at the statistical graph there is the section of contact attempts. Now fairly often there is a number in that field but i never seem to receive these contacts. Whats going on there? more
Started by betterperformance
Ads. They're annoying, in your face and now they're plastered all over boost worse than ever. Way to ruin a website guys, cram ads down members throats. I know where the farken shops are mate and if i wanna buy some fcuking blinds, i will go to the shop. Seriously, ads on the homepage in amongst the events photos. Then im reading a topic an... more
Started by slow bro
  • 7 Comments
    8,063 Views
  • 13th March 2013 - 02:32 AM
UPDATE You may change your name yourselves via the My Controls -> Options -> Username Change http://www.boostcruising.com.au/forums/ind...ODE=name_change more
Started by Nathan  * 123» 23
  • 794 Comments
    256,244 Views
  • 12th February 2013 - 05:12 PM
Alright, So I've now messaged 3 mods asking to have my add modified in my classifieds to no avail. It's really starting to sh!t me. Either they're lazy and don't want to do anything. Or they're too busy. Anyways enough of my rant over useless mods. With the mobile site, You cannot actually view videos that people post up. ... more
Started by TXR05
  • 10 Comments
    6,840 Views
  • 1st February 2013 - 06:32 PM
    Last by Ralli
Hey Recently while using the mobile site on my s2 the file showad.asm is being downloaded automatically. When its deleted it is then downloaded again. I think it may have something to do with advertising. more
Started by neil826
  • 2 Comments
    3,747 Views
  • 14th January 2013 - 04:45 PM
Can we get rid of the dealers advertising in the car sales? Sure they're selling cars, but they flood 2 pages a day with dealer prices. I'mpretty sure if we wanted to buy from a dealer then we'd go to a dealer. If we could make a dealers sections or something even that'd make it better ... /rant more
Started by AJK89
  • 5 Comments
    4,631 Views
  • 7th January 2013 - 04:47 PM
Andrew: Everytime I hit the post reply button at the bottom of the page in a topic, it says that I can't reply and when I look it's actually in the Boost Classified section (which obviously you can't reply in) If I hit the reply button at the top of the page, it works fine, as does quick reply ... more
Started by Ralli
  • 5 Comments
    3,974 Views
  • 23rd November 2012 - 06:17 PM
    Last by Ralli
Hi I have sold my one item in my topics listed for sale, and am unable to mark it as sold. I have tried a few times without success. Any help appreciated. Thanks more
Started by charliebrown069
  • 5 Comments
    4,241 Views
  • 19th November 2012 - 02:27 AM
Just wondering if it's just me or a problem with the new setup But the dropdown box that the member names are in doesn't work to let me send a PM, instead I have to click on their avatar and ope their member page to click Send PM. It does this both on my desktop Ie8 and on my mobile (full version of website) more
Started by Anonymous
  • 4 Comments
    3,812 Views
  • 4th November 2012 - 08:46 PM
Hey guys, Just want to let you know that I am having troubles with deleting pictures from my for sale car ad. I delete them but when i save the changes they are still there. Ive tried on two browsers running semi-latest editions, internet explorer and Opera. Thanks heaps guys keep up the good work you will eventually overtake ae86 drivingclub and... more
Started by studiogangster
  • 1 Comments
    3,148 Views
  • 4th November 2012 - 01:12 AM
Not sure if this is the right are to post, but oh well. Can't find a bug report forum. Ok so basically, you hit post reply at the bottom of a thread and it comes up with another page. You press 'preview post' and rather than giving you a review, it posts the reply. more
Started by Twat In The Hat
  • 3 Comments
    3,224 Views
  • 30th October 2012 - 09:39 PM
Hi not sure if related to my problem but since loading Window's 8 pro every time I come to boost I have to sign in. even no I click keep me signed in. ??? Thanks more
Started by nve069
  • 2 Comments
    2,784 Views
  • 29th October 2012 - 04:52 PM
Well I've tried following this: http://www.boostcruising.com.au/forums/ind...showtopic=35532 Cant see any options buttons. Browser I'm using is Google Chrome more
Started by Corners
  • 1 Comments
    2,605 Views
  • 25th October 2012 - 10:26 PM
For sometime know I haven't been receiving topic reply emails even though the topic has had replies. My email is through gmail and I've had no other issues with email? more
Started by Corners
  • 3 Comments
    3,058 Views
  • 24th October 2012 - 08:01 PM
Is there any way to edit posts when I'm using my phone? I keep accidentally double and triple posting and there seems to be no way to delete the extra posts. more
Started by typeX
  • 0 Comments
    2,295 Views
  • 20th October 2012 - 08:50 PM
    Last by typeX
How do I get rid of that member title thing under my username that says methanol. I know there is a sticky above but it doesn't work. I feel retarded. Thankyou Andrew more
Started by Kai
  • 4 Comments
    4,966 Views
  • 30th September 2012 - 07:11 PM
In the computer & tech section, if you try to click on any of the TUTORIALS it dosen't do anything more
Started by Anonymous
  • 1 Comments
    2,792 Views
  • 23rd September 2012 - 04:24 PM
It seems one of the most popular sub forums on here is the Local Discussion - Specifically the Queensland forum. Would it be possible to stick a shortcut to it on the main menu page? Attached a pic. As you can see there's a fair bit of free room on there. I know it's a sub forum of the General Discussions section but for me to get there on ... more
Started by Twat In The Hat
When I put my ride up today it would only allow me to select a year. I was unable to select make and model as we could previously. The drop down boxes were there but unusable. It appears that others may have the same issue also as most of the members rides that are currently up only have dates. Dave more
Started by Rookie
  • 7 Comments
    4,316 Views
  • 19th September 2012 - 01:37 AM
I'm putting this suggestion out there so it gets more publicity For help with car theaf. Could there be away that running a advert in with the adverts at the Top of the forum page. Eg have it appear in every 5th ad. This could be very helpful to recovery. I've been in this situation before where I've come out from work And my car wa... more
Started by 01TXR
  • 2 Comments
    3,279 Views
  • 11th September 2012 - 06:43 PM
Hi there, We posted information regarding our upcoming Ute Show in Horsham and shortly received an email advising up that the thread was deleted my a Mod due to lack of information or poor image quality. The post included all the details regarding the show including times and date, location, prizes on offer, judges and how to enter, we also feel t... more
Started by Wilooka
  • 2 Comments
    3,071 Views
  • 27th August 2012 - 06:47 PM
When I change from off topic / Local forums to my items for sale , I have to log in again. but going back to off topic its fine, Then try going back the other way always has me signed out. I stay logged in period though. Hope that makes some sence. Idea's thanks. more
Started by nve069
  • 2 Comments
    2,218 Views
  • 26th August 2012 - 01:43 AM
I dunno if others are seeing this but im seeing random threads here and there with over 40 posts and no second page link in the directory and a few threads that are over 80 posts with only 1 and 2 page links but no 3. when i click the offending links, they of course inform me of how many pages the thread does indeed have. I think it is happening to... more
Started by gutless
  • 1 Comments
    2,289 Views
  • 26th August 2012 - 01:25 AM
Love how the sites going on the classified side of things but when ever im looking at cars bikes or anything for sale theres hundreds of items that are months or even years old that r still on the site seems silly to me it has to be wasting space on the servers and is annoying when using the site maybe if all post older than 3 months got deleted or... more
Started by Zac681
  • 2 Comments
    2,801 Views
  • 17th August 2012 - 10:45 PM
No New Posts  
Pms
Pm sent as per normal from clicking send but nothing in sent folder. Cut message into a 3rd and it finally sent, then tried to send an even smaller amount than a 3rd and it wouldnt send. Ended up Screenshotting the other 2 3rds and just embedding the image.. thinking its not a character limit as the second attempt was smaller than the first success... more
Started by gutless
  • 2 Comments
    2,718 Views
  • 16th August 2012 - 05:41 PM
I go to the front page every few days and for the last few weeks ive noticed that it has been randomizing the state selections between NSW,QLD and sometimes WA when all i want is the all states selection. Cheers. more
Started by gutless
  • 2 Comments
    2,796 Views
  • 30th June 2012 - 01:06 AM
Hey guys, I have noticed a few problems with the classifieds section that are quite frustrating when trying to purchase a new car... First of all the Contact Seller button has not worked on numerous occasions and leads to a dead link when clicked. This is happening on brand new ads as well as older ones. Find Here: R33 GTS-T 1 Built 180... more
Started by Soarer Kid
Page 2 of 10
Jump to page
New Topic
  • New Posts  New Replies
  • No New Posts  No New Replies
  • Hot topic  Hot Topic (New)
  • No new  Hot Topic (No New) 
  • Poll  Poll (New)
  • No new votes  Poll (No New)
  • Closed  Locked Topic
  • Moved  Moved Topic
 

Forum Stats

-
8 User(s) are browsing this category (8 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
Loading...
x